SUPERWOMANHej Bloggen!
Nu var det verkligen länge sen jag va o skriv här, men usch vad tråkigt det har kännts o skriva, så jag har helt enkelt skitit i det!
Men nu var det länge sen, och vi börjar med o lägga ut en anna klassiker.... Annas fötter o ben!!
Sådär ser jag ut just nu i min älskade säng, för viktor har bestämt sej för att man inte får använda täcket innan man går o lägger sej, o jag har ingen filt(förrutom en liten sketen blå som jag snodde på planet från Rhodos) o den e inte stor. O har gjort en tabbe o bara sätta på mej en tröja!
Så måste gå o sova snart så jag inte fryser bort, altarnativt gå o sätta på mej byxor.Denna helg har varit väldigt lugt, SOM VANLIGT!! hahah
Eller nej det har den inte, jag har fått tillbaka mina kladdkake skills :D JIISES vad god den blev.

Har gjort ett värdelöst besök på IKEA, dom hade inget av det vi ville ha.. tog bara massa tid.

Och idag har jag gjort scones till frukost, sen har det inte varit mkt action här inte... tagit det vääldigt lugnt, men det behövdes.. är otroligt mycket för mej o göra på jobbet om dagarna just nu, och det tar extremt mkt på krafterna.
O kommer ta ännu mer på krafterna denna vecka, så har haft en väldigt välbehövd återhämtnings helg.


Fin båt jag har tagit kort på va?
Kanske bara jag tycker, men måste verkligen kolla upp dedär med foto kurser, hade varit så himla kul!


My Sisters Keeper.... HERREGUD vilken sorlig film, kollade mej precis i spegeln efter jag sätt den, o jag va helt röd i hela ansiktet som världes kris hade inträffat!
Om ni gillar sorliga o vackra filmer skall ni se den, OBS ha inga nördiga pojkvänner i närheten som hånar dej för att du gråter ;)
Natalie, du skulle gilla den, om du inte redan sett den.. din lilla filmslukare!!Puss o god natt på er alla.../ superwomanjanurai

FAAAAAAN jag skrev ett jätte långt o fint inlägg, men det lyckades jag få booort.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, får bli en annan dag.

Ville bara säga att jag har kommit in i mitt träningsmoode igen, o gud så skönt det är o träna, o va kul det är o gymma!!

Dax o beställa sushi o bege sej ut i kylan/frysen... -16 är inte o leka med!!


RSS 2.0